Rambler's Top100
Answer for 1-st round 2005

1. Clouds
Illustration for puzzle 1

Answer: 0001101011
2. Magnets without borders
Illustration for puzzle 2

Answer: +++000++00
3. Pyramid
Illustration for puzzle 3

Answer: 4532142243
4. Russian battleship
Illustration for puzzle 4

Answer: a9,d6,g1,j6
5. Patience
Illustration for puzzle 5

Answer: 4S,3C,3D,4C,2D,8D
6. Dag-word
Illustration for puzzle 6

Answer: -YAXA-V-R-
7. Arrows
Illustration for puzzle 7

Answer: 46547
8. Skyscrapers
Illustration for puzzle 8

Answer: 615347
9. Easy as sum
Illustration for puzzle 9

Answer: 4111431
10. Pentis

It is possible to obtain 14 completle filling lines.
One solution with regular packing is on the picture.
Illustration for puzzle 10



Answer: 14:d8,f,a4,c,h1,e,b5,g, d8,f,a4,c,h1,e,b5,g, d8,f,a4,c,h1,e,b5,g
Score: 14 points
11. Labyrinth

There are exists path with maximum possible length - 81.
Illustration for puzzle 11


Answer: 81: h,hi,efi,efhi,defgh,bcdghi,bdegijk,bcdegijk,bcdefgijk,bcdefghi,cehijkl,cdejkl,dehij,hijk,ijk,ij,j
Score: 12 points
12. Optimum dominoes

The best sum - 67883910558.
There was more the 40 different answers on this puzzle and all puzzlers gives answer less then 67883305623 get zero points for this puzzle.
Illustration for puzzle 12

Answer: 67883910558:
    -----,
   -------,
  ---------,
 66663355222,
11---------2-,
3--555443333-,
30-5---------,
-0-664444220-,
-5---------0-,
 5111-662211,
  --1-0----,
   -4-0---,
    400--

Score: 11 points